Pilna pudeļu pildīšanas līnija
Pilna pudeļu pildīšanas līnija
Stāvoklis
Lietots
Atrašanās vieta
Fumane (Verona) 

Rādīt attēlus
Rādīt karti
Dati par iekārtu
- Mašīnas apraksts:
- Pilna pudeļu pildīšanas līnija
- Stāvoklis:
- lietots
Cena un atrašanās vieta
- Pārdevēja atrašanās vieta:
- Via Incisa 1, 37022 Fumane (Verona), Itālija
Zvanīt
Piedāvājuma informācija
- Ieraksta ID:
- A19601596
- Atsauces Nr.:
- LC560
- Pēdējoreiz atjaunots:
- 18.7.2460875
Apraksts
Lietots piena produktu apstrādes līnija maziem apjomiem 2000 L/h
Piena pieņemšana un sākotnējā uzglabāšana
Lietotā apstrādes līnija nelieliem piena produktiem ar jaudu 2000 L/h sākas ar piena pieņemšanas mezglu, kas sastāv no diviem Lactofreeze tvertnēm un pieņemšanas sūkņa. Sākotnēji operators novada neapstrādāto pienu uz tvertnēm, kur tas tiek atdzesēts, nodrošinot piena termisko stabilitāti pirms pārstrādes. Šāda sistēma samazina baktēriju slodzi un ļauj nepārtrauktu piena pārsūknēšanu uz pasterizācijas posmu.
Pasterizācija un atdalīšana
Gbedpfx Acsw Ahg Reuju
Tālāk notiek pasterizācijas posms, kurā izmanto plākšņu siltummaini ar aiztures sekciju un palīgsistēmām, viss paredzēts apstrādei līdz 2 000 litriem stundā. Pasterizators strauji uzsilda un uztur pienu noteiktā temperatūrā, iznīcinot patogēnus. Tad GEA WESTFALIA separatoru (3 000 L/h) izmanto krējuma atdalīšanai. Vienlaikus RANNIE homogenizators (1 000 L/h) samazina tauku lodītes izmēru, uzlabojot emulsijas stabilitāti un novēršot krējuma noslāņošanos.
Fermentācija un sarecēšana
Pēc termiskās apstrādes piens nonāk fermentācijas posmā. Šeit operators izmanto izolētu, ar dubultu sienu aprīkotu fermentācijas tvertni ar 1 000 l ietilpību un planetāro maisītāju, nodrošinot vienmērīgu baktēriju aktivitāti un precīzu temperatūras kontroli. Paralēli 1 000 l sarecēšanas vanna ar planetāro maisītāju uzsāk sarecēšanas procesu – ideāli piemērots jogurta, siera un rūgušpiena produktu ražošanai.
Siera apstrāde un sūkalas atdalīšana
Pēc sarecēšanas līnija turpinās ar siera apstrādes iekārtām – 500 litru vanna ar drenāžas sietu un divas siera sūkalas atdalīšanas galdi. Šīs komponentes ļauj efektīvi apstrādāt lielu biezpiena daudzumu, vienlaikus atvieglojot sūkalu atdalīšanu un nodrošinot sanitāro atbilstību. Iekārtu konstrukcija atvieglo mazgāšanu un novērš krustenisko piesārņojumu.
Iepakošanas operācijas
Kad produkti ir gatavi, līnija izmanto pusautomātiskas un automātiskas iepakošanas iekārtas. Pusautomātiska iepildes iekārta dozē pasterizēto pienu 1 l maisiņos. Jogurta pildīšanas iekārta automātiski pilda un aizzīmogo 75 mm un 95 mm krūzītes līdz 1 800 gab/stundā. Rotācijas tipa marķēšanas iekārta ETICAP (2004) līmē priekšējās un aizmugurējās pašlīmējošās etiķetes uz cilindriskajām krūzītēm, nodrošinot precīzu etiķetes izlīdzināšanu un pielipšanu.
Datuma druka, termiskā kontrole un gala iepakojums
Tāpat Videojet 1220 (2019) lenta uzklāj uz katra produkta derīguma termiņu. Lejup pa līniju vakuuma iepakošanas iekārta apstrādā krējuma un siera porcijas. Termiskās iekārtas ietver 115–150 kW siltumkatlu uz cietā kurināmā (2014) ar diviem cirkulācijas sūkņiem. Ledus ūdens tvertne (5 000 l, 2014) un dzesētājs (2018) uztur stabilu temperatūru visā līnijā.
Sludinājums tika tulkots automātiski, tāpēc tajā varētu būt dažas tulkošanas kļūdas.
Piena pieņemšana un sākotnējā uzglabāšana
Lietotā apstrādes līnija nelieliem piena produktiem ar jaudu 2000 L/h sākas ar piena pieņemšanas mezglu, kas sastāv no diviem Lactofreeze tvertnēm un pieņemšanas sūkņa. Sākotnēji operators novada neapstrādāto pienu uz tvertnēm, kur tas tiek atdzesēts, nodrošinot piena termisko stabilitāti pirms pārstrādes. Šāda sistēma samazina baktēriju slodzi un ļauj nepārtrauktu piena pārsūknēšanu uz pasterizācijas posmu.
Pasterizācija un atdalīšana
Gbedpfx Acsw Ahg Reuju
Tālāk notiek pasterizācijas posms, kurā izmanto plākšņu siltummaini ar aiztures sekciju un palīgsistēmām, viss paredzēts apstrādei līdz 2 000 litriem stundā. Pasterizators strauji uzsilda un uztur pienu noteiktā temperatūrā, iznīcinot patogēnus. Tad GEA WESTFALIA separatoru (3 000 L/h) izmanto krējuma atdalīšanai. Vienlaikus RANNIE homogenizators (1 000 L/h) samazina tauku lodītes izmēru, uzlabojot emulsijas stabilitāti un novēršot krējuma noslāņošanos.
Fermentācija un sarecēšana
Pēc termiskās apstrādes piens nonāk fermentācijas posmā. Šeit operators izmanto izolētu, ar dubultu sienu aprīkotu fermentācijas tvertni ar 1 000 l ietilpību un planetāro maisītāju, nodrošinot vienmērīgu baktēriju aktivitāti un precīzu temperatūras kontroli. Paralēli 1 000 l sarecēšanas vanna ar planetāro maisītāju uzsāk sarecēšanas procesu – ideāli piemērots jogurta, siera un rūgušpiena produktu ražošanai.
Siera apstrāde un sūkalas atdalīšana
Pēc sarecēšanas līnija turpinās ar siera apstrādes iekārtām – 500 litru vanna ar drenāžas sietu un divas siera sūkalas atdalīšanas galdi. Šīs komponentes ļauj efektīvi apstrādāt lielu biezpiena daudzumu, vienlaikus atvieglojot sūkalu atdalīšanu un nodrošinot sanitāro atbilstību. Iekārtu konstrukcija atvieglo mazgāšanu un novērš krustenisko piesārņojumu.
Iepakošanas operācijas
Kad produkti ir gatavi, līnija izmanto pusautomātiskas un automātiskas iepakošanas iekārtas. Pusautomātiska iepildes iekārta dozē pasterizēto pienu 1 l maisiņos. Jogurta pildīšanas iekārta automātiski pilda un aizzīmogo 75 mm un 95 mm krūzītes līdz 1 800 gab/stundā. Rotācijas tipa marķēšanas iekārta ETICAP (2004) līmē priekšējās un aizmugurējās pašlīmējošās etiķetes uz cilindriskajām krūzītēm, nodrošinot precīzu etiķetes izlīdzināšanu un pielipšanu.
Datuma druka, termiskā kontrole un gala iepakojums
Tāpat Videojet 1220 (2019) lenta uzklāj uz katra produkta derīguma termiņu. Lejup pa līniju vakuuma iepakošanas iekārta apstrādā krējuma un siera porcijas. Termiskās iekārtas ietver 115–150 kW siltumkatlu uz cietā kurināmā (2014) ar diviem cirkulācijas sūkņiem. Ledus ūdens tvertne (5 000 l, 2014) un dzesētājs (2018) uztur stabilu temperatūru visā līnijā.
Sludinājums tika tulkots automātiski, tāpēc tajā varētu būt dažas tulkošanas kļūdas.
Piegādātājs
Piezīme: Reģistrējieties bez maksas vai piesakieties, lai iegūtu visu informāciju.
Iesniegt pieprasījumu
Tālrunis & Fakss
+39 344 0... sludinājumi
Jūsu sludinājums ir veiksmīgi dzēsts
Radās kļūda